Foto: Printscreen/Instagram

opet nešto drugačije

LICE DEMI MUR OPET IZAZVALO PAŽNJU JAVNOSTI, SVI SE PITAJU ŠTA JE TO URADILA! Doktor kaže da se OPERISALA! (FOTO)

Pop kultura

Glumica Demi Mur (58) je objavila novu fotografiju na Instagramu, ali na njoj izgleda veoma mlado. Ona sedi na podu svog doma i pokazuje garderobu.

Na fotografiji Demi nema nijednu boru i lice joj blista. Kako navode strani mediji, ovaj poslednji post je posledica tračeva o njenoj plastičnoj operaciji kada se krajem januara pojavila na jednoj modnoj reviji i sve iznenadila što pojavom, što svojim licem.

Na najnovijoj fotografiji, ona nosi beretku sa leopradovim dezenom, majicu i farmerice. Našalila se u opisu fotografije.

- Prolećno spremanje koje je poranilo ili da se igram oblačenja? - napisala je, a britanski portal izvlači zaključak da se ona nalazi u svom domu u Ajdahu.

Demi je bila neprepoznatljiva na modnoj reviji u Parizu, a onlajn komentatori su pričali da je baš izdefinisala jagodice i da je njeno pućenje bilo baš izraženo, ali neki su bili mišljenja da je to samo šminka.

foto: Profimedia

Certifikovani dermatolog, dr Kori L. Hartman je rekao za britanski portal da pretpostavlja da je bilo nekih operativnih zahvata, iako je nije personalno lečio odnosno tretirao.

- Ovakav izgled može da bude posledica šminke i osvetljenja, može da bude i znak da je mnogo masti izvađeno iz bukalnog dela tj. dela lica ispod jagodica. Zbog toga je dermalni filer prouzrokovao da njen obraz izgleda potpuno drugačije - rekao je doktor.

Demi se nije oglašavala povodom tračeva vezanih za opreciju, ali je gostovala kod Naomi Kembel u emisiji i svi su se složili da joj je lice izgledalo normalnije nego na reviji.

foto: Profimedia

Glumica je bila udata za Fredija, od 1980. do 1985. godine, zatim je u braku sa Brusom Vilisom dobila tri ćerke Rumer (32), Skaut (29) i Talulu (27). Ona i Brus su ostali prijatelji posle razvoda, a bili su u braku od 1987. do 2000. godine. Ešton Kučer je bio njen treći muž i 15 godina mlađi od nje. Venčali su se 2005. godine, da bi se rastali 2011., a razveli sudski 2013. godine.

Javnost godinama nagađa šta se dešavala sa licem Demi mur, ali potvrde ili negacije, nema. Stučnjak kaže da jeste, ali opet i to treba uzeti sa rezervom.

Paparaci su je uslikali na parkingu, ali kako je nosila masku, nije se moglo videti njeno lice.

foto: Profimedia

(Kurir.rs/A.M./Daily mail)

BONUS VIDEO: