Foto: Printscreen/Zadruga

haos

NIKADA NE BIH BIO SA TOBOM I NISAM ZALJUBLJEN! Čorba nikad suroviji prema Maji, sasuo joj sve u lice: Ovo ju je ZABOLELO! (VIDEO)

Rijaliti

Maja Marinković i Milan Janković Čorba nikad iskrenije popričali su o svom odnosu i stavili sve karte na sto.

foto: Printscreen/Zadruga

- Bilo mi je žao kad sam te video da juče plačeš. Užasno mi je bilo, zato što si mi draga. Znaš da niko nema od muškarca ovde pažnju koju imaš ti... Tara nema od Ša, Jovana nema od Karića. Ali ja nikada ne bih mogao da budem u vezi sa tobom. Nisam se zaljubio u tebe, ali sam te zavoleo na neki način. Da sam znao da si takva, poštedeo bih te nekih stvari. Slaba si, ponekad i priglupa.. - govorio joj je Čorba.

- Znači, ti sve radiš, zato što ti je žao - zaključila je Maja.

Maja je nedavno poprićala sa Drvetom mudrosti.

- Možda zato što ni sama ne znam šta želim i osećam. Imam simpatije prema Čorbi, ali moram da poštujem njegovu odluku. I ja sam pogubljena, doći će bolji period. Volela bih da sa Janjušem ostane tačka a sa Čorbom bih volela da bude nešto više, ali ne mogu preko njega - rekla je Maja.

- Što se Jovane tiče, pošto spavaju pored mene, vidim da imaju čarkice u odnosu. Jesmo prebrzo uradile neke stvari. Njena situacija je blaža. Imala je dečka, a brzo je ušla i u drugu vezu. Sada, zbog čega neke stvari nisu na mestu, to moraju njih dvoje da vide - rekla je Maja.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: