Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

RAZNOVRSNO

KOD EMINE SEMENKE I BOBICE, KOD CECE RAŽNATOVIĆ PIHTIJE: Pevačice iznenadile izborom namirnica za doručak! (FOTO)

Stars

Naše poznate pevačice juče se se hvalile onim što se našlo na njihovoj trpezi za doručak. Iako mnogi očekuju da se zvezde hrane lagano i zdravo, neke od njih su svojim izborom namirnica iznendile sve.

Emina Jahović je poznata po svom zdravom načinu života. Ona vodi računa ne samo o svom spoljašnjem izgledu, kom posvećuje dosta pažnje - stilom i vežbanjem, već i pazi šta unosi u sebe.

foto: Printskrin/Instagram

Očekivano je bilo da će se na njenom jutarnjem meniju naći neko sveže voće poput zdravih borovnica i pomorandže, kombinovano sa muslijem punim bobičastog voća.

foto: Printskrin/Instagram

Kada je Ceca Ražnatović u pitanju, pihtije za doručak su pomalo neobičan izbor. Ceca ima zavidnu liniju i u petoj deceniji života, ali kada se doručkuje u gostima kod političara Dragana Markovića Palme, onda su pihtije, slaninica i meso neizbežan jutarnji obrok.

foto: Printskrin/Instagram

Marija Šerifović se trenutno nalazi na odmoru u Americi, pa se izgleda u potpunosti navikla na tamošnji stil života. Njen jutarnji izbor hrane je bio: pržena slanina i jaja - pravi američki doručak.

Ipak nisu samo ugljeni hidrati bili na meniju, Marija je napravila balans jednom svežom salatom od paradajza i krastavca.

foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO: