Foto: Prinstcreen/Instagram

to je baš mnogo obraza

ONA ĆE UVEK IMATI OBRAZA ZA SVE! Ukrajinka koja tvrdi da ima najveće JAGODICE na svetu objavila fotku pre operacija! (FOTO)

Žena

Anastasija Pokreščuk (32) iz Ukrajne je radila usne, obraze, vilicu i bradu, stavljala botoks u čelo i sve to u kratkom periodu jer je sa operacijama počela kada je imala 26 godina.

Ona od tada nije stala sa zahvatima, iako su je doktori upozorili da treba da prestane. Ne obazire se i filere stavlja sebi i prijateljima.

Posebno tretira obraze za koje tvrdi da su najveći na svetu. Možda i nije potrebno zvati Ginisovu knjigu rekorda za proveru te tvrdnje.

Sad je objavila fotografiju kako je izgledala pre operacija. Na fotki ima 26 godina, to je bila poslednja godina da izgleda prirodno. Nakon toga je krenula sa operacijama izmena svega na licu, od usta, očiju, nosa, čela, obraza...

Sa 18 je imala dugu kosu i nije se šminkala.

Fanovi su joj rekli da je bila baš lepa. - Možda mislite da su mi obrazi preveliki, ali meni se ne čine tako - rekla je Ukrajinka. Ni sama ne zna koliko je operacija imala. Prestala je da broji.

- Volim svoje obraze, želim da izgledaju ovako. Razumem da je to nekima smešno, ali ne smeta mi - rekla je ona.

(Kurir.rs/A.M./24sata.hr)

BONUS VIDEO: