Foto: Profimedia

HOROR MAMA

MAJKA TROJE DECE ŠOKIRALA IZJAVOM! Najstariju ćerku (9) ne podnosim, ne sviđa mi se njen karakter!

Žena

Neki psiholozi tvrde da, premda ih većina to neće nikad priznati, roditelji s više dece uvek imaju i ono jedno malo "draže" od drugih, ali jedna se mama anonimno požalila na suprotni problem - ona, naime, od svoje troje dece ima - najmanje omiljeno - svoju najstariju za koju otvoreno kaže da je "većinu vremena i ne podnosi u svojoj blizini"...

I premda mlađi sin i ćerka, napisala je ova mama, nisu savršeni i često je izluđuju sa svojim ispadima, ona ih svejedno obožava. A obožavanje nije ni blizu onog što oseća prema najstarijem detetu, devetogodišnjoj ćerki Lili.

foto: Profimedia

- Nemojte mešati činjenicu da mi Lili nije draga s tim da nemam ljubav za nju. Ona je moje dete i ja je volim, da uradi bilo šta i dalje bih je volela; postoji razlika između "ljubavi" i "sviđanja" - objasnila je anonimna mama.

Njoj se, kaže mama, ne sviđa Lilina ličnost, kako se ponaša, jer je 'stalno sebična, drska i ljuta, i neprestano zbog nečeg stvara dramu".

- To radi u školi, kod kuće i na treningu, a onda ne priznaje svoje greške, pa čak ni da sasluša s čim je nekog uznemirila - objasnila je mama.

Lili, ipak, usprkos ovom majčinom opisu njenog karaktera, ima mnogo prijatelja, a dobro se slaže s mlađim bratom i sestrom, ali kad naljuti mamu s njom ne razgovara i izbegava je. Zato je već neko vreme za najstariju devojčicu zadužen tata. On je vodi na treninge, na dečje rođendane i zabave i svakodnevno joj pomaže rešavanju domaćeg, od čega je mama naprosto, kako sama kaže, odustala - u nadi da će se "Lili u budućnosti promeniti".

foto: Profimedia

kurir.rs/miror

Bonus video: