Foto: Pritnscreen

STRAŠNO

ISPOVEST RUSKINJE ŠOKIRALA PLANETU: Zavela sam Mbapea dok je bio maloletan! Plašila sam se da će me optužiti za pedofiliju! (FOTO)

Atraktivna ruska manekenka i voditeljka, ali i "plejboj" zečica, priznala je da je zavela francuskog fudbalera Kilijana Mbapea još dok on nije napunio 18 godina!

Fudbal
> 14:10h

Ruskinja je za "Sport Ekspres" obelodanila da je bila imala aferu, sa tada još uvek maloletnim, Kilijanom Mbapeom.

foto: Profimedia

"Poljubila sam Mbapea i nisam znala da ima 17 godina. Tada smo oboje bili slobodni, ali kada sam shvatila da nije punoletan, pomislila sam u sebi: "Bože, optužiće me za pedofiliju." Taj odnos nije mogao da se razvije. Nije mi žao, jer imam dete i treba mi stabilnost u životu", otkrila je Viktorija šokantan detalj, a onda nastavila da priča o tome kako ona i dalje "brine o njemu".

"I dalje sam u kontaktu s njim. Brine me, talentovan je, a stalno se druži s Nejmarom. Možda je sada mlad, može da održi kondiciju, da pije i trči, ali s godinama se to menja. Da Nejmar nije toliko pio, danas bi bio velika zvezda Barselone", poručila je atraktivna Ruskinja i prozborila i koju o slavnom Brazilcu.

"On je sjajan čovek, ali ima problema. Jako voli žene, užasan je ženskaroš. Osetila sam to i na sebi. I u tom trenutku je imao devojku", opisala je Bonja Nejmara.

(Kurir sport)