Foto: Profimedia

oglasila se

NEDAVNO SAM OSETILA DA NEMA JAČE SILA OD ŽENA KADA SE UJEDINIMO! Milena Radulović čestitala 8. mart uz jaku poruku (FOTO)

Pop kultura

Glumica Milena Radulović, koja je svog učitelja glume Miku Aleksića optužila za silovanje i seksualno uznemiravanje i time podstakla i druge žrtve pomenutog profesora da istupe, oglasila se na Instagramu povodom Dana žena, uz citat Roze Luksemburg, usput dodavši i svoju poruku upućenu svim ženama.

“Revolucija će se već sutra ‘sa zveketom ponovo uspraviti’ i na vaš užas zatrubiti: bijah, jesam, biću“, napisala je Milena potpisavši Luksemburg, a potom dodala:

“U društvu u kom žena prva ustane protiv žene, kô što se u našem neretko događa, neće biti napretka i sigurnosti, koja je svakoj ženi preko potrebna da slobodno cveta, stvara, rađa. Samo u društvu, u kome znamo da možemo da računamo jedna na drugu, u svoj svojoj istrajnosti, lepoti i snazi, ostvarićemo u potpunosti svoje potencijale, i ‘roditi’ svet, u kom će naše ćerke biti jedna drugoj sestre. Sama sam osetila, nedavno, da kad se, mi, sestre, ujedinimo, nema jače sile. Nova ženska revolucija međusobne ljubavi i podrške ne sme stati. Volim vas, žene! Hvala vam”, napisala je Milena uz emotikon srca.

Podsetimo, Aleksić se tereti da je od 2012-2020. godine u prostorijama te škole seksualno napastvovao najmanje osam svojih učenica. Lavinu prijava pokrenula je glumica Milena Radulović koja je prva progovorila o njegovom zlostavljanju, a kasnije su joj se pridružile i druge žrtve.

foto: Ana Paunković

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO: