Foto: Printscreen Pink, Sonja Spasić

hit

TEK ŠTO SE RAZVEO OD ENE, JANJUŠ PLANIRA DA SE PONOVO ŽENI! Bivši košarkaš se veselio i Matoroj otkrio koga je odabrao za KUMA!

Rijaliti

Marko Janjušević Janjuš je uživao u hitovima Ace Lukasa koje je zadrugarima puštao Veliki šef. Janjuš se u jednom momentu obratio Jovani Tomić Matoroj, pa joj otkrio ko će mu biti kum:

- Bele ruže bele ruže opet cvetaju... - pevao je Janjuš, a onda se obratio Matoroj:

- Matora, Ranković će mi biti kum kada se budem opet ženio! - vikao je Janjuš.

Svima je dobro poznato da je Marko Janjušević Janjuš prevario svoju suprugu Enu sa Majom Marinković u "Zadruzi 3", a nakon završetka sezone svašta se izdešavalo.

Prvo se mislilo da se Janjuš pomirio sa ženom, a da je i dalje sa Majom, pa su onda navodno ovi bivši zadrugari raskinuli da bi u poslednje vreme Janjuš i Maja neretko viđani zajedno u javnosti. Janjuš je tada iznenadio sve svojim potezom na Instagramu. Naime, on je objavio sliku sa ženom i obratio joj se sledećim rečima.

"Nakon pet godina veze i sedam godina braka, došao je taj trenutak da postanemo najbolji prijatelji... Uvek ću btii tu za vas i u dobru i u zlu. Vi ste moja jedina porodica, tako će ostati do kraja života. Nije mi lako, al' to je sve život", napisao je Janjuš uz dve fotografije sa Enom.

foto: Sonja Spasić, Damir Dervišagić, Printscreen

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: