Foto: Pink

HAOS

OTAC PAULE HUBLIN ŠOKIRAN POSTUPCIMA ĆERKE PROGOVORIO ZA KURIR: Ona sramoti porodicu, ne prepoznajem je!

Otac PAULE Hublin ŠOKIRAN POSTUPCIMA ćerke progovorio za KURIR:

Rijaliti

U Zadruzi je došlo do sukoba, kada su se Paula Hublin i Fran Pujas posvađali, a nakon njegovog povratka iz kupovine. Razlog prepirke bile su namirnice, koje joj je Fran, na grublji način vratio, pa je ona mislila da ju je gađao sa njima.

foto: Printscreen

Naime, Paula mu je poručila da više neće deliti budžet sa njim, na šta je on imao burnu reakciju. - Ti ćeš mene da gađaš?! - vikala je Paula. - Nisam te gađao. Evo ti, škrtice, uguši se u svemu - rekao joj je iznervirani Fran. - Šta glumiš, pitam te - urlala je Paula, a zatim ga je i ošamarila i nasrnula na njega, pa je obezbeđenje moralo da reaguje u više navrata, kako ne bi došlo do većeg incidenta - J...m ti mater - vređala ga je Paula, nakon čega ju je obezbeđenje izvelo napolje, kako bi se smirila.

foto: Printscreen

Kurir je kontaktirao sa Paulinim ocem, koji je šokiran ćerkinim ponašanjem. - Ja sam šokiran ćerkinim ponašanjem, ne prepoznajem je i stvarno ne znam šta joj se dešava. Sramoti porodicu ružnim rečima i ponašanjem. Voleo bih da je vidim na kratko i da joj kažem sve to, ali ne dozvoljavaju - završio je Matija Hublin.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO: