Foto: Profimedia, Printscreen/Instagram

plejboj

BOSANSKI TENISER MENJA RIBE KAO LOPTICE: Od TOPALKOVE ćerke, preko PEVAČICE do STARLETE: Spisak dama koje mu nisu odolele

Stars

Ljubavni život bosanskog tenisera Damira Džuhmura oduvek je privlačio pažnju javnosti, naročito jer na sve načine se trudi da osvoji javnosti poznate dame.

foto: Instagram

One se u njegovk emotivno životu smenjuju kao na traci, a spisku poznatih dama bile su manekenka Dejana Živković, blogerka Zorana Jovanović Zorannah, učesnica rijaliti programa Zadruga Rialda,a trenutno je aktuelna starleta Barbara Šegetin.

foto: Printscreen Instagram

Ipak, naveću pažnju privukao je dok je bio u u ljubavnoj vezi sa Helenom Topalović, naslednicom popularnog pevača Milana Topalovića Topalka koga je ostavila, nakon što ga je uhvatila u prevari. Inače, Damir je varao i ostale poznate dame pa je to i bio razlog njihovih raskida. Hronologija je tekla ovako: on je Dejanu prevario sa pevačicom Kajom, a Rialdu sa Zoranom Jovanović, pa nakon toga Zoranu sa Helenom Topalović.

foto: Damir Dervišagić

Izgleda da teniser voli da vodi život pravog plejboja, a nama ostaje da vidimo koja je sledeća dama kojom će zameniti starletu iz Hrvatske.

Lj. Stanišić/ Foto:Damir Dervišagić, Printskrin Instagram

BONUS VIDEO: