Foto: Instagram

NEVEROVATNO

ZOVU GA RUSKI POPAJ: Lekari ga jedva spasli, verenica šutnula! Spetljao se sa zvezdom filmove za odrasle koje sada snima VIDEO

Ostali sportovi

Ruski bodibilder Kiril Terešin (25) postao je široj javnosti poznat po svojim enormno velikim bicepsima, neusklađenim sa ostatkom tela.

Zbog bicepsa je nazvan "Ruski Popaj". U jednom intervjuu je otkrio da je koristio kombinaciju hemikalija iz kućne radinosti baziranu na ulju Sintol koje se ubrizgava direktno u mišić.

- Dve godine sam išao u teretanu, a onda sam morao u vojsku. Strahovao sam da će mi se smejati jer sam bio mršav i zbog toga sam počeo da koristim Sintol. Porodica se jako brinula, pokušali su da me odgovore, ali ja sam nastavio - rekao je.

Terešin je zbog toga imao ozbiljne zdravstvene probleme opasne po život, pa je morao na operaciju.

- Operacija na desnoj ruci prošla je uspešno. Zahvaljujem hirurgu Dmitriju Vladimiroviču Melnikovu što je obavio ovu tešku operaciju i spasio mi život. Hvala i Albini Abazalijevoj koja je vodila računa o mojoj ruci nakon operacije - napisao je Kiril na svom Instagramu.

Kiril je prolazio i kroz težak privatni život. Verenica Olesja Malibu ga je ostavila u trenutku kada su planirali venčanje. Terešin je utehu našao u porno zvezdi Kendi Keti, s kojom sada snima i filmove za odrasle.

Kurir sport