Foto: Screenshot Daily Mail video

drama

HOROR KUPOVINA AUTOMOBILA U KANADI: Lopovi seli da probaju kola, pa dodali gas i udarili prodavca! (VIDEO)

Na šokantnom video snimku zabeležen je trenutak kada su prodavca automobila lopovi zamalo ubili prethodno ga provozavši na haubi kola.

Planeta

Početkom marta dna kupca su zamolila prodavca Moa Al-kaisija da im pokaže polovni BMW. On je pokrenuo motor kola daljinski, ali nije očekivao da će kupac pošto je seo u kola dati gas i krenuti pravo na njega.

Automobil se zabio u prodavca, oborivši ga na haubu. Potom je nekoliko minuta držao vetrobransko staklo dok je automobil prešao gotovo kilometar. "Lopov jee neprestano okretao automobil, levo i desno, pokušavajući da ga skine“, rekao je brat Al-Kaisija Mustafa, koji je vlasnik zastupništva, za London Free Press.

Sve su snimile nadzorne kamere, a Al-Kaisi je konačno dobio priliku da siđe sa haube kada je usporio i skrenuo u drugu ulicu, rekao je Mustafa za CBC Nevs.

"Počeo je da pada, a kad je pao, vidite, još uvek je u šoku, ustaje, terurajući se između automobila pokušavajući da ih zaustavi“, rekao je.

Drugi čovek koji je otišao da proveri BMV, koji je u salonu stigao Audijem, vidi se kako se juri iza ukradenog automobila i skoro ponovo udara u Al-Kaisija.

"Moe je u šoku. Poslednje što očekujete kada pokazujete automobil je da vas neko pregazi ', rekao je Mustafa.

KUrir.rs/Daily Mail