Foto: Privatna Arhiva Kurir

Rat muža i švalera

MANUEL CURI RAZMENIO ŽESTOKE PORUKE SA ČABARKAPOM: S njim ga je žena prevarila, prava španska sapunica! (FOTO)

Stars
> 08:29h

Rat između muža Morene Marjanović Curi, Manuela Curija i Aleksandra Čabarkape bukti i preko društvenih mreža. U prilog tome svedoče prepiske koje nam je suprug bivše učesnice "Parova" ustupio.

U njima se jasno vidi okršaj između žestokog momak iz Kaluđerice i biznismena iz Hrvatske, na kojeg je žena zbog ljubavnika potegla pištolj o čemu smo juče pisali.

Morenin mž Manuel Curifoto: Prinskrin

- Ti ćeš da me služiš da budeš moj barmen. Lični fizioterapeut i da nabaviš veliku lepezu da me hladiš jer to je najrealnije. Ja i ti bi trebali biti dobri drugari. U Zagrebu sam za tri dana, Morena sama kaže niko kao ja, deko - napisao je Čabarkapa.

foto: Printskirn

Curi mu je uzvratio. - Brate, ja nemam vremena da se raspravljam, znaš gde sam bujrum, moja vrata su ti otvorena. A ti ako ne možeš doći ja kad uhvatim vremena ću ti javiti da se vidimo. Laku noć i uživajte - napisao je Manuel.

foto: Printskirn

Čabarkapa se odmah nadovezao ironičnom porukom. - Važi, druže moj, dobar si ti čovek. Uživaj, i ti imaš riba. Reci mi nešto u poverenju o Moreni. Manuel u glavi puko mozak mu curi i tuđe ribe juri. Doneću ti ogledalo. Kad dođem tu daj da ka..m i tu - poručio je on.

foto: Printskirn

Manuel je bio jasan: - Vidimo se brzo u Beogradu, prijatelju. Bivši dečko Ljube Pantović i Aleksandre Subotić ga je upozorio: - U Beograd, verujem, nećeš doći. Kosovo je srce Srbije. Nego reci mi, koja ti ovo C......a ima slonovo uvo. Daj malo nežnosti. Žene su čudo. Koliko si jadan da svima šalješ poruke.

foto: Printskirn

Manuel mu se tada zahvalio što mu je uzeo ženu. - Žene su ku..e, brate. Hvala ti što si me spasio od ove ku..e - navedeno je u prepisci. Ali, Čabarkapa je nastavio da provocira pa je pitao Curija kakva mu je žena u seksu.

foto: Printskirn

- Jel toliko loša, reci mi u poverenju. Super, top - upitao je i počeo da šalje zajedničke slike s Morenom. Curi je zaključio: - Jedino to zna - poručio je Curi.

Ljiljana Stanišić, foto privatna arhiva, Facebook