Foto: AP/Justin Tallis

nikog nije ostavila ravnodušnim

PRVO POJAVLJIVANJE KEJT MIDLTON NAKON SKANDALOZNOG INTERVJUA MEGAN MARKL! Izgleda lepše nego ikada, a novim stajlingom oduševila!

Pop kultura

Čuveni intervju Harija i Megan je prošao, strasti se još uvek ne stišavaju, ali čini se da u kraljevskoj porodici sve vratilo u normalu.

Vojvoda i vojvotkinja od Kembrdiža nastavljaju sa svojim standardnim aktivnostima, a jedno od njih je i poseta školi u istočnom Londonu u sklopu programa koji podstiče stavljanje mentalnog zdravlja u centar obrazovnog sistema. Njihovo pojavljivanje je izazvalo mnogo pažnje ne samo jer je prvo posle duže pauze, već i zbog toga što je javnost zanimalo kako će se ponašati nakon skandala.

foto: AP/Justin Tallis

Oboje su bili raspoloženi, nasmejani i na visini zadatka i nisu odavali znake uzrujanosti zbog nedavnog skandala. Naravno, oči sveta, aposebno zaljubljenica u modu bile su uprte i u stilski izbor Kejt Midlton, koja retko kada pravi greške.

Slavna Britanka ovog puta je izgledala fenomenalno u trendi i šik, a opet elegantnoj i poslovnoj kombinaciji. Ona se opredelila za crne pantalone zvono nogavica, a to je model koji će obeležiti sezonu pred nama.

Ponela ga je uz roze bluzu i lagani kaput u istoj boji, a sve je upotpunila teget salonkama i crnom pismo tašnicom. Zanimljivo je da su stručnjaci najavili da će sve nijanse ružičaste, a posebno ova barbiroze nijansa koju nosi Kejt, biti ekstremno popularne ovog proleća i leta.

foto: AP/Justin Tallis

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO: