Foto: Mondo/Stefan Stojanović

porodica pre svega

BAŠ SAM SREĆAN ČOVEK: Đuričić je bio PONOSAN što će ga unuci NASLEDITI, najviše je voleo da provodi vreme sa njima (FOTO)

Pop kultura

Dragoljub Đuričić, rok muzičar, bio je poznat po tome što je svirao bubnjeve u svojim solo muzičkim projektima, ali i sa raznim rok grupama i solistima u bivšoj Jugoslaviji. Bio je član “YU grupe”, sastava “Leb i sol” i “Kerbera”, te prateće grupe Zdravka Čolića, Nikole Čuturila i Đorđa Balaševića. Dobitnik je brojnih pozorišnih i muzičkih nagrada za svoje dugogodišnje umetničko stvaralaštvo.

Za čuvenog bubnjara, porodica je bila najveća radost, a o unucima je govorio s velikim ponosom.

Tako je letos podelio fotografiju uz koju je napisao da je veoma srećan čovek, jer su unuci nasledili talenat i interesovanje za muziku.

foto: Printscreen/Instagram

- Na drugom kraju sveta, Adelaid, Australija, sinovi mog starijeg sina Milana, Oliver (gitara) i Robert (bubnjevi), uvežbavaju repertoar za svoje prve koncerte. U nedostatku muzičara, majka Anna se morala dohvatiti bas gitare. Kako je to divno, retkost... Baš sam ja srećan čovek što su divna familija - napisao je Dragoljub u avgustu 2020.

foto: Printscreen/Instagram

Ponosio se što unuci vole muziku.

"Danas je divan dan mom unuku Oliveru. Vrlo talentovan gitarista, živi u Adelaide, Australija. Trenutno sa bratom Robertom ima duet (svira kašike) očekujem njihov prodor na svetsku scenu.?! Australijanci često u roku bratski osvajaju svet.", napisao je Dragoljub pritom šaleći se zbog čuvenog benda AC/DC koji su karijeru započeli u upravo u Australiji.

foto: Printscreen/Instagram

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO: