Foto: Profimedia

uživa u životu

VAŽILA JE ZA JEDNU OD NAJLEPŠIH ŽENA HOLIVUDA I GLUMILA U FILMU KOJI SRBIJA OBOŽAVA: Odbacila je SVE to zbog JEDNOG razloga!

Pop kultura

Slavna holivudska glumica Eva Mendez je važila za jednu od najlepših žena Holivuda. Ona se pre pet godina povukla se iz javnosti i potpuno posvetila majčinstvu i prestala da snima filmove. Nedavno je proslavila 47. rođendan.

Eva je supruga poznatog glumca Rajana Goslinga (40) upoznala na snimanju filma 2011. godine, a par se kasnije venčao u strogoj tajnosti i niko ne zna kada i gde. Prvo dete, ćerku Esmeraldu, rodila je pre pet godina, u 42. godini života, a dve godine kasnije i ćerku Amandu.

Evina karijera počela je pošto se devedesetih pojavila u spotovima Vila Smita i Pet Šop Bojsa, gde su je zapazili agenti i vrlo brzo je počela da dobija filmske uloge. Prvi film u kom je glumila bio je horor iz 1998. godine "Deca kukuruza 5: Polje užasa", a najzapaženije uloge ostvarila je u filmovima "Hitč", "Fast and furious", "Ghost Rider" i "Greh očeva", gde je upoznala supruga.

Eva je nakon rođenja prve ćerkice odlučila da će se potpuno posvetiti porodici i sopstvenoj modnoj liniji, a u retkim intervjuima koje je davala nakon što se povukla iz sveta glume, u nekoliko navrata je naglasila da uživa u majčinstvu.

(Kurir.rs/A.M.)

BONUS VIDEO: