Foto: Starsport©

SUPERLIGA SRBIJE

JAVOR GOSTUJE U UŽICU Bondžulić: Očekujem motivisanog i agresivnog protivnika

Fudbal

Trener fudbalera Javora Igor Bondžulć rekao je danas da očekuje tešku utakmicu protiv Zlatibora jer smatra da je tom timu ovo jedna od poslednjih šansi da uhvati priključak u borbi za opstanak.

"Očekuje nas teška utakmica, bez obzira na to što je Zlatibor na 21. bodu. Oni sigurno ne odustaju od opstanka i uveren sam da će dati sve od sebe na ovoj utakmici, svesni su da im je ovo jedna od poslednjih prilika da uhvate priključak. Očekujem motivisanog i agresivnog protivnika", rekao je Bondžulć, prenosi klub.

"Mi imamo svoj plan, neke bodove smo neplanirano izgubili i moramo ih nadoknaditi. Ulazimo u ovu utakmicu sa mnogo ambicija i verujemo da ćemo napraviti dobar rezultat", dodao je on.

Fudbaleri Javora gostuju sutra ekipi Zlatibora u utakmici 28. kola Super lige Srbije.

Javor je trenutno na 13. mestu na tabeli domaćeg šampionata sa 30 bodova, dok je Zlatibor na 18. poziciji sa devet bodova manje.

"Tražićemo bodove u gostima i mislim da je ova utakmica prava prilika. Poštujemo ih, ali mislim da smo kvalitetnija ekipa od njih i da možemo da dodjemo do trijumfa", rekao je fudbaler Javora Milorad Balabanović.

Utakmica se igra sutra od 15.00.

(Beta)