Foto: AMG

KUrir televizija

VAŠ NOVI OMILJENI KVIZ SA DANIJELOM PANTIĆ: Unovčite svoje znanje! Prijave su u toku, a evo kako i vi možete da učestvujete

Zabava
> 16:19h

Novi omiljeni kviz “Mozaik” emitovaće se od 22. marta, radnim danima u 18:30 časova na Kurir televiziji!

Poznato TV lice Danijela Pantić vraća se "propitivanju" ljudi koji umeju da unovče svoje znanje! Danijelu pamtimo kao voditeljku "Slagalice", a sada je voditeljka novog kviza "Mozaik" na Kurir televiziji!

Mozaik je osmišljen kao zabava za celu porodicu, sa novim i uzbudljivim igrama koje će testirati znanje, spretnost i brzinu naših učesnika, ali i svih onih koji sa uživanjem od kuće prate kviz formate. U svakoj epizodi po dva takmičara ulaze u borbu za najboljeg kvizomana, a samo najbolji i najspretniji će se popeti do samog vrha i osvojiti brojne robne i novčane nagrade.

Daj mi slovo, Abakus, Štafeta i Magelan su samo neke od sjajnih novih igara koje će takmičari morati da savladaju u borbi za prvo mesto.

Prijave su i dalje u toku, a vi možete postati učesnik prvog ciklusa, prijavom putem formulara!

Kurir televiziju možete pratiti kod sledećih provajdera: mts Iris tv, kanal 108, Supernova m:sat i Orion telekom, kanal 8, Arena cloud, Pošta Net, kanal 109 i Sat-trakt na poziciji 12.

Kurir televiziju možete gledati i UŽIVO.

Foto: AMG