Foto: AMG

KURIR TELEVIZIJA

SEKA ALEKSIĆ VODITELJKA KULINARSKOG ŠOU-a MAJKE&SNAJKE: 5 svekrva, 5 snaja, 5 mladoženja! Nagradni fond 4,3 miliona dinara

Jesenji TV program
> 16:15h

Novi kulinarski šou “Majke&Snajke” emitovaće se od 22. marta, radnim danima u 20 časova na Kurir televiziji!

Ona je pevačica, glumica, majka i snajka - a od 22. 3. Seka Aleksić će se naći i u ulozi voditeljke najuzbudljivijeg novog kulinarskog takmičenja “Majke & Snajke” na Kurir televiziji.

Iako su tradicionalno svekrve i snaje rivali u borbi za srce sina i muža, one će se u novom kulinarskom takmičenju zajedno boriti za porodičnu vikendicu i druge vredne nagrade. Svake nedelje na Kurir televiziji nas očekuje 5 svekrva sa svojim kuvarskim iskustvom, 5 snaja u želji da se dokažu i 5 mladoženja koji će odlučivati o tome ko pobeđuje!

Voditelji emisije Svetlana Seka Aleksić i poznati beogradski kuvar Radomir Raša Vlačić vodiće publiku kroz uzbudljivo kulinarsko putovanje, gde će čuvene rivalke morati da sarađuju u borbi za nagradni fond od 4,3 miliona dinara!

Ne propustite kulinarska remek-dela u potpuno novom TV formatu!

Kurir televiziju možete pratiti kod sledećih provajdera: mts Iris tv, kanal 108, Supernova m:sat i Orion telekom, kanal 8, Arena cloud, Pošta Net, kanal 109 i Sat-trakt na poziciji 12.

Kurir televiziju možete gledati i UŽIVO.

Foto: AMG