Foto: Printscreen/Premijera

BRUTALNO

MILICA PODRŽALA KOLEGINICU ZBOG SAJBER NASILJA, PA JE NAPALI TVITERAŠI: I tebe je maltretirao Keba!

Stars
> 17:27h

Milica Pavlović našla se na meti pojedinih korisnika društvenih mreža, posebno tviteraša, a sve zbog podrške koleginici zbog sajber nasilja.

foto: Printskrin / Premijera

Pevačica je i sama pre nekoliko nedelja doživela niz neprijatnosti kada su je, zbog spota u kome se pojavljuje kao Kosovka devojka, napali putem Instagrama. Milica je tada priznala da je zaprepašćena količinom ružnih i negativnih komentara koje je dobila i apelovala na ljude da paze šta pišu na društvenim mrežama, te da imaju odgovornost, kao i da to nekoga može da povredi.

Zbog toga je sada pružila podršku koleginici čije je ime tagovala na objavi na Instagramu, a koja poslednjih dana dobija niz negativnih komentara zbog diskvalifikacije Vanje Knežević.

- Imam potrebu da se oglasim povodom situacije u kojoj se našla koleginica, jer sam i sama bila žrtva sajber-nasilja. Ljudi, shvatite da vaše postojanje na društvenim mrežama nosi veliku odgovornost! Svaki kandidat ima pravo na svoje mišljenje (i ja sam ga često iznosila u samom takmičenju), ali šerovanje objava ljudi koji pozivaju na bilo kakav vid nasilja stavljaju i vas u isti koš s njima, jer vi tako postajete produžena ruka nasilnika. Šerovanje = objava. Širimo ljubav, pesmu i zabavu - napisala je Milica na svom Instagramu.

foto: Printscreen

Međutim, ovo je izazvalo oštre reakcije korisnika Tvitera. Korisnici društvene mreže su u Milicinom apelu protiv internet nasilja prepoznali i ono što nije napisala, odnosno podršku članici žirija, zbog čega su je bez razloga napali.

foto: ATA Images
foto: Printscreen Twiter

Milica se ovim povodom dalje nije oglašavala, ali je, s druge strane, dobila i podršku svojih vernih fanova koji su joj pokazali da su uz nju i u najtežim trenucima.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

Bonus video: