Foto: Printscreen Youtube

PRAVEDNO

OVAKO SE TO RADI U SVETU: Žiri IKS Faktora sa Novog Zelanda izbačen zbog VREĐANJA kandidata!

Stars

Slučaj Vanje Knežević koja je diskvalifikovana iz Zvezda Granda na zahtev jedne od članica žirija većč danima je glavna tema u javnosti. Ipak, čini se da samo u našem šouu žiri ima pravo da vređa kandidate na osnovu fizičkog izgleda i da nakon toga nastavi da radi svoj posao kao da se ništa nije dogodilo.

foto: Printscreen/Zvezde Granda

Slična situacija kao u "Zvezdama Granda" pre nekoliko godina se dogodila i na Novom Zelandu, ali s dosta drugačijim ishodom. Britanska pevačica Natalija Kils i njen muž Vili Mun su 2015. godine sedeli u stolici sudija "X faktora", ali nakon ispada koji su napravili, izbačeni su iz šoua.

foto: Printscreeen Youtube

Produkcija je reagovala ubrzo po završetku emisije u kojoj su ovo dvoje pevača napali kandidata Džoa Irvajna, koji je po Natalijinom mišljenju u potpunosti iskopirao stajling njenog muža.

- Kao umetnica koja poštuje kreativni integritet i intelektualnu svojinu, moram da priznam da sam zgađena u kojoj meri si iskopirao mog muža. Od kose do odela koje nosiš. Da li imaš ikakvo poštovanje prema tuđoj originalnosti - pitala ga je pevačica, ali je nastavila da govori da ju je sramota što mora da sedi tu u njegovom prisustvu i da ga udostoji svog komentara.

foto: Profimedia

Posle toga se uključio Natalijin suprug, koji je takođe bio nemilosrdaan prema takmičaru. Ubrzo potom, Natalija je nastavila da vređa dečka, koji je zaplakao.

foto: Printscreen Youtube

Identične situacije dešavale su se takmičarima u Zvezdama Granda, između ostalog i Vanji, kada ih je jedna od članica žirija žestoko vređala na osnovu fizičkog izgleda.

foto: Printscreen/Zvezde Granda

Produkcija "X faktora" je ubrzo posle tog skandala izbacila poznati bračni par iz žirija tog šou-programa.

foto: Printscreen Youtube

Mediji su tada pisali kako je Natalija javno uništila svoju karijeru i da više nikada neće moći da se vrati na staro zbog postupaka koji su svi osudili.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen

BONUS VIDEO: