Foto: Printscreen YouTbe

SLOMLJEN

BRED OČAJAN ZBOG OPTUŽBI ZA NASILJE: Anđa želi da dobije starateljstvo pa me optužuje da sam je ZLOSTAVLJAO! DECA MU OKRENULA LEĐA

Pop kultura

Bred Pit očajan je nakon što je Anđelina Džoli najavila kako će priložiti dokaze o porodičnom zlostavljanju u brakorazvodnoj parnici protiv njega. Dokumenti do kojih je došao portal "The Blast" navodno pokazuju da je glumica izjavila kako je spremna da iznese nove dokaze o glumčevom nasilnom ponašanju, a glavni svedoci biće njihova deca.

foto: Printscreen Youtube

Glavni adut Džolijevoj je navodna svađa između Breda i Medoksa 2016. godine, ubrzo nakon što je par obelodanio da se razvodi. Inače, tada je Pit bio pod istragom FBI i socijalne službe Los Anđelesa zbog prijave da je bio nasilan, kako verbalno, tako i fizički prema svojoj deci tokom leta privatnim avionom.

foto: Printscreen Youtube

Upravo zbog toga je, kaže glumčev prijatelj, on slomljen i ne može da veruje da su se njegovi naslednici okrenuli protiv njega. Bred je doslovno slomljen postpukom bivše supruge i ne može da prihvati činjenicu da ona sve ovo radi kako bi dobila starateljstvo nad decom.

foto: Printscreen Youtube

- Njihov brak je bio strastven i toksičan, svađali su se, ali Bred je nikada nije udario. Ni nju, ni decu. Slomljen je zbog ovoga. Oseća da je skroz izolovan od svoje dece. Svi njegovi prijatelji svedočiće u njegovu korist - rekao je njegov prijatelj.

Par ima zajedničku decu Medoksa, Zaharu, Paksa, Šilo i blizance Noksa i Vivijen, a na suđenju će se dogovarati o starateljstvu i finansijskim nadoknadama. Mnogi veruju da Anđelina plasira neistine u javnost jer suđenje treba da se završi uskoro, i da na ovaj način želi da prikupi poene.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen Youtube