Foto: Damir Dervišagić

neće da sedi skrštenih ruku

JOCA STEFANOVIĆ KAŽE ZA KURIR DA JE PROMENIO ZANIMANJE ZBOG KORONE Nisam hteo da KUKAM nad sudbinom, sad stavljam kolegama BUBICE

Stars

Pevač Joca Stefanović, kao i većina njegovih kolega, već godinu dana nije u mogućnosti da nastupa zbog pandemije korona virusa.

foto: Printscreen/Instagram

Kako Kurir saznaje, on je odlučio da ne sedi kod kuće skrštenih ruku, već je našao novi posao. Naime, Joca je od pre mesec dana tonac u "Grand produkciji". Kako je pored pevanja dosta vremena provodio i u muzičkom studiju, gde je komponovao za sebe i druge kolege, Stefanović je tražio posao u struci, pa se obratio čelnicima svoje matične kuće, koji su mu izašli u susret i odmah mu dali posao.

On je zadužen za sve što se tiče ozvučenja u studiju, pa tako namešta bubice gostima u emisijama... Jocu su sve kolege na poslu odlično prihvatile i posebno im je zanimljivo, što su do juče oni njemu nameštali bubice i mikrofone, a sada im i on u tome pomaže.

Kako naš izvor svedoči, pre nekoliko dana na snimanju jedne emisije, došlo je zanimljive situacije, kada su neki pevači bili gosti u emisiji, pa su se obradovali misleći da je i on gost zajedno sa njima. Međutim, kada im je prišao i počeo da stavlja bubice i objasnio da mu je to novi posao, oni su bili u čudu, ali im je bilo drago što se prihvatio novog posla.

foto: Damir Dervišagić

Joca je bio iznenađen pozivom Kurira. On je potvrdio naša saznanja, ističući da je baš u tom trenutku na poslu.

- Istina je da sam tonac u "Grandu". Ja i dalje stvaram muziku, ali situacija je takva kakva jeste i neću da sedim kod kuće i da kukam nad svojom sudbinom. Super mi je ekipa, takav sam posao i tražio, da je blizak mojoj struci, verujem da ću ostati ovde duže vreme.

Stefanović priznaje da su kolege oduševljene kad ga vide na snimanjima i da se raspituju da li ima posla i za njih.

- Svi su prijatno iznenađeni. Pitaju me: "Brate, jel 'ima neko mesto i za mene?". Ja im kažem da ne znam i da sam tek došao. Morao sam da preduzmem neke korake. Svim mojim kolegama bih savetovao da nađu neku alternativu, a ako ne, sedite kući i kukajte. Njima je izgleda pevanje po korona žurkama jedino rešenje, ja to ne mogu da shvatim, ali okej, njihova stvar - završio je pevač.

foto: Damir Dervišagić

Kurir.rs/A.P.

foto: Kurir

BONUS VIDEO: