Foto: Printscreen/HoldmerightFilm, Sonja Spasic

ŠOKIRANA

SVAKI PUT MI SE OKRENE UTROBA KAD VIDIM TAKVE STVARI: Ivana Dudić se zgrozila kad je čula za Danijelinu izjavu da je silovao LEČIĆ

Pop kultura

Glumica Danijela Štajnfeld je u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu navela da je njen kolega Branislav Lečić misteriozni moćnik iz filmske industrije koji ju je navodno silovao, a sada se ovim povodom oglasila i glumica Ivana Dudić.

Ivana je pružila podršku koleginici Danijeli i navela da su ovakve stvari strašne.

"Svaki put mi se okrene utroba kada vidim takve stvari. Strašno je šta se dešava. Radije ništa ne bih komentarisala", rekla je Dudićeva.

foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, Danijela je otkrila da ju je Lečić silovao u maju 2012. godine, nakon igranja jedne zajedničke predstave. Glumac je nekoliko puta dao izjavu za javnost o navodima Danijele Štajnfeld i sve negirao.

"Poštujem zakone ove države i državu kojoj pripadam, zato ću kasnije da pričam u javnosti. Nema suđenja prvo u medijima, pa onda u tužilaštvu. Naravno, tužilaštvu stojim na raspolaganju, i to što pre. Isto tako, uvek sam spreman i za poligraf, u svako doba dana i noći. Reč je o odbrani moje ličnosti i koncepta sveta, jer ovo je atak na moj pogled na svet. Ja nikada nisam bio agresivan ni prema jednoj ženi. Naprotiv", rekao je glumac u poslednjoj izjavi.

foto: Printscren

Kurir.rs/K.Đ/Blic