Foto: Tamara Trajković

fajt

BOŠKO OBRADOVIĆ NAPAO TADIĆA: Povuci se iz politike! Lider SDS mu nije ostao dužan, odmah mu uzvratio

Politika

Lider Dveri Boško Obradović oštro je napao lidera SDS Borisa Tadića, kojem je poručio da treba da se povuče iz politike.

- Zamolio bih Borisa Tadića, a i mnoge druge iz bivšeg režima, da se povuku iz politike. Uradili su sve što su mogli i rekli su sve što su imali, a nažalost bilo je više loših nego dobrih stvari. Da nije bilo njih ne bi bilo ni Vučića - rekao je Obradović.

On je tako reagovao na raniju Tadićevu izjavu da se "ne pobeđuje na izborima pregovaračkom platformom, brojem pregovarača, ali ni jedinstvom ukoliko se do njega došlo ucenama i uslovljavanjem".

foto: Zorana Jevtić

Tadić mu nije ostao dužan. Ubrzo je na svom Tviter nalogu podelio snimak Obradovića od 17. maja 2012. na kome ga lider Dveri optužuje za krađu izbora.

- Tadiću lopove pokrao si narodne glasove - viče Obradović, dok okupljena masa kliče "lopovi".

Obradović nastavlja s porukom: "Spasi Srbiju i gubi se, Borise".

- Gubi se iz naših života. Zato ova lutka na čelu naše kolone poručuje da onaj ko laže taj i krade, a onaj ko krade mora da ide u zatvor. Tadiću lopove, spasi Srbiju i gubi se. Ovo je istina o njima, ko laže, taj i krade, a ko krade mora da ide u zatvor. Mi nikada nećemo prestati da govorimo Tadiću lopove, pokrao si izbore, spasi Srbiju i gubi se, da bi Srbija preživela Tadić mora da padne - poručuje Obradović na snimku koji je nastao na protestu te 2012. ispred zgrade Rektorata Beogradskog univerziteta.

Kurir.rs/ Foto: Tamara Trajković