Foto: Starsport©

emotivno

TI SI LEGENDA: Ovako je Jelena Bruks reagovala na najavu Sonje Vasić da će završiti karijeru FOTO

Kapiten ženske košarkaške reprezentaccije Srbije Jelena Bruks na zanimljiv je način prokometarisala objavu Sonej Vasić, da posle Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara u Tokiju završava profesionalnu karijeru.

Košarka

Uz karikaturu sa Sonjom Jelena je napisala:

foto: Printscreen

- Znala sam da dolazi, ali ipak me je iznenadio. Vraćamo se natrag, daleko u prošlost natrag, tako sam srećna što sam toliko godina bila pored tebe noseći naše reprezentativne boje, zabavljajući se i na terenu i van njega!

Košarka će ti nedostajati i tužna sam kad vidim da odlaziš, ali tako sam uzbuđena kad vidim šta će doneti sledeće poglavlje!

foto: Printscreen

Ti si legenda, inspiracija, neverovatan život je ispred tebe! Volim te Sonja!, piše Jelena i na kraju poručuje:

- Zabavimo se ovog leta, a onda te mogu pustiti!

Podsetimo, Sonja Vasić je saopštila da će posle Olimpijskih igara u Tokiju završiti karijeru

"Četrnaest sezona, 12 uzastopnih finalnih turnira, tri titule šampiona i vreme je za kraj. Prošle nedelje sam odigrala svoje poslednje utakmice u Evroligi, mom omiljenom takmičenju. Želela bih da se zahvalim svakom od pet klubova koji su mi dali priliku da ih predstavljam, svoje korene i sebe. Bila je velika čast nadmetati se sa i protiv najboljih na svetu. Vreme je za kačenje patika o klin, posle Olimpijskih igara u Tokiju završavam svoju profesionalnu košarkašku karijeru dugu 17 godina", napisala je Vasić na Instagramu.

Košarkašica Đirone istakla je i da do kraja sezone ima još mnogo utakmica i borbe za klub.

"Leto će ko i uvek biti posebno, obući opet nacionalni dres i sa mojim omiljenim saigračicama još jednom probati ispisati istoriju. Jedno je sigurno, uživati dok traje!", istakla je Vasić.

Jedna od najboljih i najtalentovanijih košarkašica Evrope i sveta sa reprezentacijom Srbije bila je šampion Evrope 2015. godine, na OI u Rio de Žaneiru osvojila je bronzu, a tri godina kasnije i bronzu na Evropskom prvenstvu u Beogradu

Kurir sport