Foto: Pritnscreen

kraj igre

ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN! Čim je napustio Šimanovce BEZ DLAKE otkrio ko mu je najveća GREŠKA i za kim je odlepio (VIDEO)

Rijaliti

Danijel Višić izbačen je iz rijalitija. On je bio nominovan zajedno sa Sanjom Stanković, ali nije imao štanse.

Nakon što je definitivno izbačen sa velelepnog imanja u Šimanovcima, Danijel Višić je imao priliku da ostavi pismo svojim dosadašnjim cimerima, i nekoga od najbližih iz Bele kuće, imenuje za gazdu koji će gazdovati imanjem tokom nedelje.

- Sve mi je falilo. Na početku je bilo zanimljivo, tada je bilo i ono sa Tomovićem. On je prišao kao stariji, rešili smo da spustimo loptu. Nije išlo da se mrzimo. Stajao sam iza toga što sam rekao, napadao me je iznenada, i dok sam izašao... Promenio sam mišljenje ipak dva meseca je tu - govorio je Danijel.

- A još o nekima, ko te razočarao? - pitala je voditeljka.

- Svi koji su mi kao bili iritantni su mi bili okej. Tomović, Car sa kojim sam mislio da će biti haos - dodao je Danijel.

- S Kristijano sam bio najbliži. A najveća greška mi je bila Miljana, a mogao sam Aleksandru, Ivanu... Aleksandra je odmah htela u rehab, ali nije mi se svidela, za Ivanom sam odlepio, sve je bilo savršeno. I onda je Aleksandra ustala za crnim stolom, ljubomorna, i rekla kako ja muvam sve po kući, pa se Ivana razočarala. Miljana je greška, a na nju sam pao posle pet piva. Imala je Miljana harizmu i sve, ali sma shvatio da neću i da ne mogu - rekao je Višić.

- Čuću se sa Draganom, Anjom, sa Anjom je bilo flerta i svega. Ja nisam takav dečko da mu skinem devojku, mi smo se dogovarali da ćemo pričati kada izađemo. Ne želim da me on gleda s njom - govorio je Višić.

kurir.rs

Bonus video: