Foto: Profimedia/Printskrin

Dno dna

SRAM VAS BILO, IDIOTI! Sprdate se sa lečenjem bolesnog dečaka! Napravili cirkus LAŽNIM ponudama za Ronaldovu traku! BRUKA, BRUKA!

Jedna izuzetna ideja, potez vredan divljenja, pokušan je da se oskrnavi od strane nekolicine idiota.

Fudbal
> 10:36h

Ne, to nije gruba reč. Kako drugačije nazvati osobu koja se sprda sa prikupljanjem novca za lečenje bolesnog mališana? Da budemo potpuno jasni, javni prostor ne dozvoljava upotrebu pravih reči za ove ljude, pa neka ostane na tom - idioti.

U ranim jutarnjim časovima licitirana suma za kapitensku traku Kristijana Ronalda bila je navodnih 1,28 milijarde dinara!

foto: Printscreen

Dakle, više od 10 miliona evra. Kada se uđe u te "genijalce" koji su navodno nudile toliki novac, vidimo da neki od njih su tek otvorili profil, neki su dobili negativne ocene jer nisu platili majicu od 500 dinara.

Da li možete da zamislite kako je roditeljima tog mališana kada vide da neko nudi toliki novac, a onda shvate da je to zapravo prevara?

Podsećamo, Humanitarna organizacija "Zajedno za život" stavila na aukciju kapitensku traku koju je portugalski fudbaler Kristijano Ronaldo bacio prilikom izlaska s terena, a sve s ciljem pomoći malom Gavrilu Đurđeviću kome je neophodno 2,5 miliona evra za lečenje.

Kurir sport / M. B.