SERIJA PORODICA

SLAVICA JE BILA SA SLOBOM DO KRAJA! Kaja Žutić OTKRILA kako se pripremala za ulogu Miloševićeve verne saradnice (KURIR TELEVIZIJA)

Pop kultura

Jedna od bliskih saradnica Slobodana Miloševića koja je bila u vili Mir u najtežem trenutku za njegovu porodicu, je i dugogodišnja visoka funkcionerka SPS-a Slavica Đukić Dejanović.

Slavici se njen lik, koji u seriji "Porodica" tumači Katarina Žutić, dopao, a njena gluma izazvala je i snažne emocije. Kako je gradila lik funkcionerke SPS-a i da li se konsultovala sa Slavicom kako bi što verodostojnije dočarala njen lik, otkrila nam glumica Katarina Žutić u "Pulsu Srbije" na Kurir televiziji.

- Komentari su uglavnom pozitivni, međutim teško da mi neko rekao neki negativni komentar. Gradnja ove uloge bio je vrlo klizav teren, s obzirom na to da je u pitanju realan lik.

- Ja ženu ne poznajem, jedino što sam mogla je da pratim intervjue i njene javne nastupe, na taj način sam i učile te neke specifičnosti od nje. Ja nisam baš neki imitator, ali pošto je i naša priča koja se bazira na činjenicama i istaživanjima i nekim pretpostavkama, ima i dela fikcije, ja sam se držala za nju - otkrila nam je Kaja.

Ona je dodala da je u periodu hapšenja Slobodana Miloševića bila devojka u kasnim 20-im godinama i da je imala iluzije o boljem životu nokon čuvenog 5. oktobra.

- Naravno sve je to bilo naivno, taj duh promene je bio Đinđić, a njega su ubili. Hapšenje Miloševića bio je samo zamah tih promena koje su obećavale novi život - navela je glumica.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE UŽIVO PRATITI KURIR TELEVIZIJU

Bonus video: