Foto: Profimedia

REUMATIN ČAJ: Rešite se bolova u zglobovima na potpuno prirodan način!

Život

Za razliku od standardne medicine koja koristi lekove da bi se otklonio postojeći bol, biljna terapija ima jedan potpuno drugačiji pristup. Pošto pojavu ovih bolesti mogu znatno da ubrzaju razne infekcije i virusi koji protutnje kroz naš organizam, kao i alergijske pojave, nepravilna ishrana, lekovi koje uzimamo, u osnovi pravilnog pristupa lečenju je pre svega zdrav način života. Zdrava ishrana i prirodna terapija čajevima i preparatima na bazi svežeg lekovitog bilja daje odlične rezultate, jer pomaže našem organizmu da se očisti od svih otrova i toksina koji se u njemu gomilaju.

Baš takav je Reumatin čaj – prirodan i delotvoran. Njegove aktivne supstance su:

  • Viola – jer pomaže pri lečenju artritisa.
  • Agrimoniae – jer sadrži korisne aktivne materije, uključujući katehin, polifenol, antioksidans, tiamin, vitamin B, kao i kvircitrin – antioksidans i protivupalno sredstvo.
  • Salviae – jer je žalfija stimulans, diuretic, podstiče izbacivanje vode iz tela i ekspektorans – sredstvo za iskašljavanje koje ima anti – inflamatorno, antioksidantno i antimikrobno svojstvo.
    foto: Promo

    Upotreba:

    Reumatin čaj se pije 1L dnevno, do 30 minuta posle glavnih obroka.

    Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po 50% nižoj ceni2.590 rsd.

    * Klikom OVDE pogledajte kompletnu ponudu prirodnih preparata za drav i kvalitetan život.

Promo tekst