Foto: Pritnscreen

šokantno

OGLASILA SE CVELETOVA SESTRA POŠTO JE UDARAO GLAVOM OD ZID: Brat mi je skroz PUKAO, opada mu KOSA, a Anja je kriva za sve!

Stars

Cveletova sestra Zorana oglasila se pošto je Jovan Cvijetić Cvele bio je suočen sa ni malo prijatnom situacijom. Naime, nakon što su odigrali "Igru istine", zadrugari su Cvijetića osudili da je ukrao deo nagrade, što je izazvalo revolt kod njega, koji je nakon okršaja sa ukućanima, imao duel i sa devojkom Anjom Todorović.

Cvijetić je u ranim jutarnjim satima bio van sebe, te je sve vreme odgurivao Anju od sebe, pa je čak u jednom trenutku udarao glavom o zid, što je zadrugarku zaprepastilo.

Anja je sve vreme pokušavala da ga smiri, te je i ona završila u suzama nakon verbalne rasprave koju su imali.

- Prvenstveno mislim da je on skroz pukao i da ga boli cela nepravda koja se tamo dešava. Mi kao porodica vidimo da mu je loše i uplašili smo se za njegovo zdravlje, pogotovo što mu i kosa opada. Nadamo se da će bar iole normalan izaći. Mislim da je Anja razlog svega toga što mu je loše. Jednostavno, ona ne ume da funkcioniše sama, ne zna lepo da odradi ništa i onda na kraju optuži njega, da bi skinula ljagu sa sebe, i to radi u svakoj situaciji - rekla je Zorana.

- Sve ovo što on tamo radi za nju, radio je i napolju. On sređuje, kuva, a ja sam bila očevidac svega. Ne želi da bude ispod njega i konstantno izmišlja razne priče da bi sebe podigla, jer i sama vidi da o njemu i zadrugari i javnost imaju dobro mišljenje. Jednostavno ona ne podnosi loše komentare i odmah upada u depresiju, pa izmisli neku stvar, samo da bi Cvele bio gori od nje. Sve stvari koje je rekla za njega nemaju veze sa vezom - zaključila je Zorana.

kurir.rs/pink.rs

Bonus video: