Foto: Starsport©

GLOBALNA PANDEMIJA

KOŠARKAŠI PARTIZANA IDU NA VAKCINACIJU: Crno-beli koriste pauzu u ABA ligi za imunizaciju

Košarkaši i članovi stručnog štaba Partizana vakcinisaće se protiv virusa kovid-19 u ponedeljak na Institutu za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut", saopštio je taj klub.

Košarka

Kako se navodi, crno-beli će pauzu u ABA ligi iskoristiti za imunizaciju, pa će vakcine primiti u ponedeljak, u popodnevnim časovima, na Institutu "Batut".

TRIFUNOVIĆ BLISTAO PROTIV PANTERA: Hemija u ekipi podseća na prošlu godinu

"Iskoristili smo prvi pogodan trenutak za vakcinaciju igrača i članova stručnog štaba, što smatramo veoma važnim kako za svakog od njih pojedinačno, tako i pred nastavak sezone", rekao je predsednik Partizana Ostoja Mijailović.

foto: Tamara Trajković

"Istovremeno, želimo da ovim činom pozovemo sve naše sugradjane da se vakcinišu i na taj način zaštite sebe i svoju okolinu i pomognu čitavom društvu da što pre pobedimo ovu pandemiju, odnosno vratimo se normalnom životu", dodao je on.

Mijailović je, takođe, zahvalio je Institutu "Batut" i vd direktorki Verici Jovanović na tome što su klubu "nebrojeno puta izašli u susret i pomagali da što lakše prebrodi sve komplikacije koje je pandemija donela".

"Saradnja koju imamo sa Institutom ove sezone nam je bila od neprocenjivog značaja", dodao je Mijailović.

(Beta)