Foto: Profimedia

skandalozno snimanje

Bogatom Amerikancu koji je organizovao GOLIŠAVO FOTOGRAFISANJE NA BALKONU preti ZATVOR, ukrajinske manekenke čekaju DEPORTACIJU

Bogati Amerikanac koji je organizovao skandalozno fotografisanje nagih manekenki na balkonu jedne zgrade u Dubaiju, mogao bi da dobije 18 meseci zatvora u Ujedinjenim Arapskim Emiratima dok manekenke koje su se fotografisale, mahom Ukrajinke, i dalje čekaju deportaciju.

Planeta

Vitali Grečin, 41-godišnji Ukrajinac sa američkim pasošem trenutno je u pritvoru, iako su mediji ranije preneli da je napustio UAE, prenose kijevski mediji.

U međuvremenu, njegov luksuzni stan u glavnom gradu Ukrajine je policija pretražila pod sumnjom da je reč o studiju za snimanje porno filmova.

Ukrajinski mediji prenose da se deportacija 11 manekenki očekuje uskoro, ali se tačan datum još ne zna.

Prema šerijatskom zakonu koji je na snazi u UAE, Ukrajinke su mogle da završe šest meseci u zatvoru zbog vređanja javnog morala, pa je deportacija nešto lakša kazna. Dvanaesta manekenka bolesna je od korone i njen odlazak iz zemlje je odložen.

Šef jedne ruske IT kompanije Aleksej Kontsov, 33, koji je takođe učestvovao u foto seansi na balkonu i dalje je u pritvoru u Dubaiju.

Osam Ukrajinki koje su već otišle kući nisu želele da pričaju sa medijima o snimanju koje je izazvalo međunarodni incident.