Foto: Promo

UPOZNAJTE PORODICU ŠUBIĆ: Evo zašto se Raša držao na distanci sa snajkom Tijanom

Vesti

Najuzbudljiviji kulinarski šou "Majke i snajke" emituje se radnim danima od 20 časova na Kurir televiziji Bračni par Šubić upoznao se u teretani. Tijana se bavila aikidom, dok je Viktor u teretanu dolazio zbog kik boksa. Danas su roditelji bebe od deset meseci.

foto: Promo

Zorana i Tijana se odlično slažu i vrlo su bliske. Zorana koju zovu Kiza, sklonija je pravljenju jela koja nisu baš toliko zdrava u poređenju sa Tijaninim.

Kada je Raša čuo da je Viktor kik bokser, zbog prethodnih iskustava sa snajkama, rešio je da se drži na distanci od Tijane, za svaki slučaj. Pokušao je da se umeša u pripremu Kizinog jela, ali ga je ona oštro odbila.

foto: Promo

Voditelji najuzbudljivijeg kulinarskog takmičenja “Majke&Snajke” gde se čuvene rivalke zajedno bore za nagradni fond od 4,3 miliona dinara su poznata pevačica Svetlana Seka Aleksić i beogradski master šef Radomir Raša Vlačić.

Svake nedelje pet porodica takmiči se za nedeljnu nagradu od 100.000 dinara, a pobednike saznajemo petkom. Glavna nagrada ovog takmičenja je porodična vikendica.

Promo tekst