Foto: Damir Dervišagić

prelepo

O GESTU OCA MILICE TODOROVIĆ SVI PRIČAJU! Pevačica sve javno objavila: On je najbolji čovek! Bože, hvala na OVAKVIM RODITELJIMA!

Stars

Pevačica Milica Todorović se oglasila na svom Instagram profilu, pa je pokazala svojim pratiocima kakvog brižnog oca ima.

Naime, Miličina sestra Anđela podelila je snimak, a onda je pevačica preuzela njenu objavu, na kojoj se vidi kako njihov otac obilazi pse u komšiluku i hrani ih.

foto: Prinstcreen/Instagram

- Moj tata je najbolji čovek na svetu - napisala je Milica Todorović uz objavu.

- Moj tata koji nosi hranu i svim obližnjim psima koje zna, da svako dobije pomlao hrane, jer tako je fer, kaže... Nije fer da samo Nora i Didi jedu. Iako se, naravno, sve komšije brinu već o svojim ljubimcima poput nas, da ne razumete pogrešno... - napisala je Miličina sestra Anđela i dodala.

- To je bilo i kad smo bili deca, nikada svi slatkiši nisu bili za nas, već su i sva deca u komšiluku morala da dobiju pomalo ili im ostavi da ih to sačeka kad dođu kod nas - dodala je sestra popularne pevačice.

- Bože, hvala ti na ovakvim roditeljima, što su nas naučili kako biti dobar čovek, pre svega. Deca uče po modelu samo posmatrajući dela svojih roditelja, a mi smo imali najbolje modele, odnosno, primere na svetu. Volim vas - napisala je Miličina sestra.

foto: Prinstcreen/Instagram

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: