Foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Paparazzolov

paparaco lov

ODSELILA SE IZ VILE NA DEDINJU U CENTAR BG! Ovako izgleda LUKSUZNA ZGRADA na Dorćolu gde će Anastasija živeti sa Đorđem (VIDEO)

Stars

Anastasija Ražnatović, ćerka pevačice Svetlane Cece Ražnatović, nedavno je zajedno sa dečkom Đorđem Kuljićem pazarila stan od 200 kvadrata na Dorćolu.

Ekipa Paparaco lova usnimila je kako ulazi u zgradu gde su pazarili dva stana od kojeg su napravili dupleks od 200 kvadrata.

- Anastasija i Đorđe su se nedavno uselili u stan koji su prošlog meseca pazarili na Dorćolu. Pre toga su dve godine živeli u Novom Sadu, gde ovaj biznismen ima kuću, a Tasa je često dolazila kod majke u Beograd. Zbog njene pevačke karijere rešili su da se nastane u prestonici. To im odgovora i zato što Anastasija želi da bude blizu Cece, za koju je mnogo vezana - ispričao je izvor za medije. On dodaje da se mladi par baškari u čak 200 kvadratnih metara.

- Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Imaju pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu. Nameštaj su odavno izabrali, renovirali su kuhinju i sada uživaju. Svi očekuju da će uskoro pasti veridba, a onda i svadba.

foto: Nemanja Nikolić

kurir.rs/paparaco lov

Bonus video: