Foto: Printscreen

POTPUNO NEPRIKLADNO

KANADSKI POSLANIK KAO OD MAJKE ROĐEN NA VIDEO-SASTANKU: Postavljali pitanja premijeru, pa imali šta da vide FOTO

Kanadski političar Vilijam Ejmos (46) iz vladajuće liberalne partije, izazvao je veliki skandal kada se na zvaničnom sastanku koji je održan preko video-veze pojavio potpuno go u svojoj kancelariji!

Planeta

Ejmos, otac dvoje dece, predstavlja distrikt Pontiak, koji se nalazi preko reke Otave, prvi put je izabran u parlament 2015.

- Ovo je nesrećna greška. Video kamera se greškom uključila dok sam se presvlačio u radno odelo nakon što sam došao sa trčanja. Iskreno se izvinjavam svim kolegama iz Donjeg doma parlamenta zbog ovog nenamernog uznemiravanja. Očigledno je da je u pitanju greška koja se neće ponoviti, naveo je Ejmos, prenosi portal "Raša tudej".

Snimci pokazuju da je Ejmos bio go na sednici na kojoj su poslanici postavljali pitanja vladi i premijeru Džastinu Trudou. Mark Holand, lider Liberalne partije poručio je da poslanik neće biti kažnjen.

- Neka ovo bude upozorenje za sve. Morate uvek misliti kako je kamera stalno uključena i biti vrlo pažljivi stalno kada ste u njenoj blizini. Naravno, morate biti odgovarajuće obučeni, rekao je on.

Kolege poslanici su komentarisali kako je Ejmos u dobroj formi, ali očigledno neprikladno "obučen" za sastanak.

Kurir/A.P