Foto: Sportski savez Kraljeva

LEP GEST

PRIZNANJE KRALJEVAČKIM MUSKETARIMA: Sportski savez Kraljeva uručio plaketu odbojkašima Ribnice! FOTO

Predsednik Sportskog saveza Kraljeva Miloš Simović uručio je predstavnicima Odbojkaškog kluba „Ribnica“ plaketu za postignuti uspeh ovog kraljevačkog prvoligaša, koji je sredinom marta osvojio Kup Srbije.

Ostali sportovi

Pored Milana Simojlovića i Ivana Todorovića koji su primili plaketu, Sportski savez imao je čast da ugosti i Nikolu Jovovića, našeg proslavljenog reprezentativca koji svoj pripremni period provodi u Kraljevu sa ekipom „Ribnice“.

foto: Sportski savez Kraljeva

Simović je još jednom čestitao popularnim „musketarima“ na ostvarenim rezultatima i naglasio da je uspeh koji je postigla „Ribnica“ možda i jedan od najvećih u istoriji tog kluba, kao i grada na Ibru.

Istakao je i da je Sportski savez Kraljeva veoma ponosan na uspeh kraljevačkih odbojkaša i da svakodnevno prati njihov rad.

foto: Sportski savez Kraljeva

Milan Simojlović, trener Ribnice zahvalio se Sportskom savezu Kraljeva na priznanju i istakao da je do sada sa gradskim sportskim savezom i predsednikom Milošem Simovićem imao jako lepu saradnju koja traje od trenutka kada je stupio na mesto trenera ovog kluba.

J. S / Kurir sport