Foto: Printsreen

ludnica

BOTOVI PLAĆENI DA HVALE SUPERLIGU, NAVIJAČI POBESNELI: Rat na društvenim mrežama, jedni podržavaju 12 moćnika, većina ih PROZIVA!

Usijao se svet zbog odluke 12 bogatih klubova da organizuju takmičenje "samo za sebe", kako bi zaradili što više novca.

Fudbal

I dok velika većina ne može da podnese ovakvo ponašanje giganata, na društvenim mrežama pojavila se grupa takozvanih botova, koji zdušno podržavaju osnivanje Superlige. A da su botovi jasno je jer svi koriste potpuno isti šablon poruka, te unose tek minimalne razlike u svoje objave.

foto: Printscreen

- Superliga je dobra ideja i napraviće revoluciju u fudbalu. Samo klubovi poput Čelsija i Arsenala (Bajerna i PSŽ, Mančester sitija i Totenhema, jedino se klubovi menjaju u objavama) su zabrinuti. Govorim u ime svih kada kažem DA Evropskoj Superligi - stoji u pomenutim objavama.

Usledili su brutalni odgovori onih pravih ljubitelja fudbala, koji su redom častili autore sledećim komentarima: Sramota, pohlepa, novac, RIP fudbalu...

Očigledno je da su iz vrha nove Superlige pokušali da primene već poznat recept sa botovima i objavama, ali su se malo zaigrali i nisu računali na ovakve reakcije, koje odražavaju jasan stav većine.

Kurir sport