Foto: Printscreen

Ovome se niko nije nadao

KAD SE MARIĆ OTVORI SVAŠTA SE SAZNA! DETALJI ISPLIVALI POSLE SKORO TRI DECENIJE: Šokirao pričom o vezi sa Sindi Kraford! (FOTO)

Milomir Marić svojim životnim pričama redovno šokira javnost, ali ono što je pre dve godine ispričao u emisiji Ognjena Amidžića, ceo studio je ostavilo bez teksta.

Stars
> 15:39h

On je otkrio detalje odnosa sa planetarnom lepoticom Sindi Kraford, koja je davne 1991. godine upravo zbog Marića čula za jedne, tadašnje srpske novine.

On se dotakao priče o svetskimlepoticama i manekenkama koje je upoznao, a onda je pomenuo Sindi i otkrio nešto što do sada javnost nije znala.

"Upoznao sam Naomi Kembel i upoznao sam sve manekenke. Jedina koju nisam upoznao, a imam njen orden, to je Sindi Kraford. Ja sam gledao kako ona priča na televiziji u Italiji da je bila na 400 naslovnih strana, Klaudija Šifer bila na 350, i u jednom trenutku kaže: "Najviše me voli neki urednik iz Beograda, neki list "Duga". Taj me je jedne godina objavio 19 puta na naslovnoj strani." I ja sam to pričao po Beogradu, a svi su mislili da se šalim… Tek kada je ona izabrala svoje najlepše naslovne strane izabrala je 9 naslovnica Voga i jednu "Dugu", a ja sam napisao "Kad počinje rat". To je baš uoči izbijanja rata, ona u divnom kupaćem kostimu, plavom", ispričao je Marić u emisiji "Ami G show" i šokirao sve u studiju.

O ovoj naslovnici je Marić govorio:

Bonus video: