Foto: Sonja Spasić

ne libi se da pokaže

SARA JO OBJAVILA FOTKU BEZ TRUNKE ŠMINKE! Pevačica pokazala kako izgleda kada ustane u 6 UJUTRU: Mnogi bi joj POZAVIDELI! (FOTO)

Stars

Pevačica Sara Jovanović, poznata kao Sara Jo, na svom Instagram profilu uvek objavljuje fotke na kojima je ful sređena, što nije bio slučaj ovog puta.

Naime, Sara je ustala u šest sati ujutru, i dok je još uvek bila u pidžami, iskoristila je proliku da objavi fotku na svom profilu.

Pevačica se nije libila da pokaže kako izgleda čim ustane, a pozitivni komentari su se nizali, a mnogi bi joj pozavideli.

foto: Printscreen

Pevačica Sara Jovanović danas zarađuje za život kako od muzike tako i od društvenih mreža, ali se upustila i u voditeljske vode.

Ipak, prvi novac koji je zaradila u životu nema veze ni sa jednom od pomenutih stvari.

"Na prvoj godini fakulteta počela sam da prevodim tekstove i razna dokumenta sa italijanskog na srpski jezik", otkrila je Sara koja je ovim jezikom perfektno ovladala tokom dugogodišnjeg života u Rimu.

"Imala sam 19 godina i tada sam zaradila svoj prvi honorar u životu. Iskreno, ne sećam se tačno koji je iznos bio u pitanju niti na šta sam ga potrošila. Posao, kao i svaki drugi, pored lepih stvari sa sobom nosi i određene mane. Što se mene tiče, fokusirana sam samo na ono pozitivno, tako da mi nije mnogo teško da budem pod svetlima reflektora", ispričala je pevačica za Hit.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: