Silovanjeee

Riberiju i Benzemi tri godine zatvora?

Dvojica Francuza mogu da zaglave iza rešetaka ako se na suđenju dokaže da su angažovali maloletnu prostitutku Zahiju Dehar iz Maroka

Fudbal
> 18:28h

Presešće im Zahija... Tandem francuske reprezentacije Frank Riberi i Karim Benzema bili su podvrgnuti policijskom ispitivanju zbog sumnje da su imali seksualne odnose s maloletnom osobom. Ukoliko budu proglašeni krivim, fudbaleri će platiti novčanu kaznu i završiće iza rešetaka najviše tri godine. Lagala ih Tužilaštvo je najavilo otvaranje sudskog procesa u kojem će pokušati da dokaže krivicu dvojice fudbalera, iako sama prostitutka, Zahija Dehar, javno priznaje da ih je lagala za godine. Slučaj je pokrenut pre dve godine, posle jedne policijske racije u noćnom klubu na Jelisejskim poljima, gde je privedeno 18 devojaka pod sumnjom da se bave „najstarijim zanatom“. Kasnije je jedna od privedenih, Zahija Dehar, u ispovesti poznatom francuskom magazinu Pari mač objavila da je imala seks s nekoliko poznatih fudbalera, a među njima najpopularniji su bili Riberi i Benzema. Platili 2.200 evra Osim priznanja da je u vreme „druženja“ bila tek 16-godišnja devojčica, Zahija je rekla da su fudbaleri njene usluge plaćali 2.000 evra. Advokatica fudbalera Bajerna Sofi Bote ipak je ubeđena da će se tokom suđenje dokazati nevinost njenog klijenta. - Ona im je govorila da ima 20 godina. Ne postoji nijedan dokaz da su oni znali da je maloletna i nadam se da će se to pokazati na suđenju - rekla je Boteova.

Mala sve popularnija Gospođica Dehar od otvaranja afere uživa ogromnu popularnost, pa je odlučila da stvara drugačiju karijeru od doskorašnje. Sada je poznati foto-model i čitaoci poznatih magazina često je mogu videti na naslovnim stranama. U zavodljivom modnom editorijalu „Holivud“, koji je snimila za italijanski Veniti fer, osim prsate lepotice pojavljuje se i Erik Roberts, kao i nekoliko muškaraca koji je zaluđeno prate.