Foto: Privatna Arhiva

BRAVO

VRANJSKI GIMNAZIJALCI NAJBOLJI U ODBOJCI: Prvo mesto osvojile i muška i ženska ekipa! FOTO

Gimnazijalci su krenuli kao i svake godine pobedama u sportskom nadmetanju

Ostali sportovi

Učenici gimnazije „Bora Stankovć“ u Vranju osvojili su prvo mesto na Gradskom prvenstvu u odbojci koje je održano u sredu u Sportskoj hali u Vranju. Briljirale su i ekipa omladinaca i ekipa omladinki ove škole.

Gimnazijalci su krenuli kao i svake godine pobedama u sportskom takmičenju. Na Gradskom prvenstvu u odbojci učestvovale su četiri ekipe omladinaca, Gimnazije, Medicinske, Tehničke i Hemijske škole, I tri ekipe omladinki Gimnazije, Hemijske i Medicinske škole. Rezultatom 2:0 učenici vranjske gimnazije bili su neprikosnoveni u dva meča polufinala i finala.

FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Privatna Arhiva
FOTO: Privatna Arhiva

„Predanom igrom bez obzira na celokupnu situaciju i mali broj treninga omladinke i omladinci gimnazije osvojili su prvo mesto. Nadamo se boljoj igri u nastavku takmičenja i očekujemo republičko takmičenje“, kaže Aleksandar Stanojković, profesor fizičkog vaspitanja gimnazije „Bora Stanković“u Vranju.

Direktorka vranjske gimnazije Suzana Mišić Stanković prezadovoljna je uspehom učenika koji godinama unazad priznanjima potvrđuju da je gimnazija škola uspešnih mladih sportista. Savez za školski sport i olimpijsko vaspitanje u Vranju, dodelio je diplome školama čije su ekipe osvojile prva tri mesta na Gradskom prvenstvu u odbojci.

Okružno takmičenje u odbojci održaće se 13. maja u Surdulici.

T.S.