Foto: Printscreen/Zadruga

NEĆE DA ĆUTI

DA JE ZNALA KOLIKO JE TOMOVIĆ FINANSIJSKI STABILAN! Ermina razvezala jezik o Jovani, otkrila da je MOLILA Karića da joj pravi DETE

Rijaliti
> 19:42h

Nakon okršaja sa Jovanom Ljubisavljević, Ermina Pašović je nastavila da besni, pa ogovarala misicu za zadrugarima, iznoseći svoju teoriju da je misica sa Stefanom Karićem samo zbog novca.

foto: Printscreen/Zadruga

- Ona mu traži da joj napravi dete posle dva meseca. Mani me tih sponzoruša, zaljubila se u euro, shvatila gde može da uvali du*e! Počela se ubacivati samo zato što sam rekla da mislim kako nisu jedno za drugo, ali ona ne može da podnese kritiku. Sad ću tek... A ustručavala sam se, puštala je sve vreme. U nekim momentima mi je bude i žao, ali ne dozvoljava da bilo ko joj kaže bilo šta. Puštala sam je i zbog Stefana, zato sam spuštala loptu. E, sad ću stalno govoriti šta mislim. Ovo joj je treći nasrtaj. E, neće više - besnela je Ermina.

- Da je znala koliko je Vladimir finansijki stabilan i koliko on ima, ali ona to ne zna. Znaš li koliko on svega ima, imanje, znaš li koliko to vredi? Ona leti previsoko, samo to - nastavljala je Ermina.

- Ma, da, znam, a sa Anđelom je sve vreme flertovala - složila se Ana.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO: