Foto: Profimedia

recepet

NAPRAVITE SPECIJALITET OD USKRŠNJIH KUVANIH JAJA! Punjene korpice idealno PREDJELO, a prelepo izgledaju na stolu!

Žena
> 13:09h

Pored uskršnjeg ručka možete napraviti i predjelo od kuvanih jaja, štaviše ovaj recept možete iskoristiti nakon Uskrsa ukoliko vam ostane previše jaja.

foto: Profimedia

Potrebno:

- 8 kuvanih jaja

- 8 listića pršute ili slanine

- kutija krem sira

- paradajz

- so

- mleveni crni bebr

- 100 ml pavlake

- svež peršun

Priprema:

Oljuštite kuvana jaja, a zatim odsecite gornji deo tako da dobijete ravnu površinu i izvadite žumanca. Izgnječite žumanca, dodajte krem sir i začinite. Ovom smesom punite belanca i ređajte u činiju. Paradajz isecite na kolutove, a zatim svako jaje stavite na kolut. Napunjenim korpicama dodajte slaninu i dodajte grančicu peršuna.

foto: Profimedia

Kurir.rs/I.B.

Bonus video: