Foto: Nikola Anđić

KURIR TELEVIZIJA

RAŠA KONAČNO POKAZAO SVOJE DEVOJKE: Kad vidite kakve LEPOTICE su mu ćerke, ZANEMEĆETE! A tek žena- BOMBA!

Stars

Kuvar Raša Vlačić radoholik je i obožava da ugosti majke i snajke koje ukrštaju varjače u istoimenom kulinarskom šou-programu. Međutim, više od posla Raša voli svoj privatni život koji čuva daleko od očiju javnosti.

Ekipa Kurir televizije drugi dan velikog praznika Vaskrsa provela je upravo sa porodicom Vlačić.

foto: Kurir televizija

Kako smo svi već navikli da Raša stalno spominje "svoje devojke" mnogi su se pitali o kome je reč, a sada smo na licu mesta videli sa kakvim lepoticama Raša ima posla.

One su njegova snaga i motivacija za sve.

- Ja nisam nikakav Don Huan, ja sam jedan sasvim prosečan suprug i otac. Ovo su moje devojke - Olja, Katarina i Natalija - predstavio je Raša svoje lepotice.

- Upoznali smo se jako davno pre 30 godina, sve me je osvojilo, i šarm i duhovitost. Pre me je osvojio na šarm - kaže Olja.

foto: Kurir televizija

- Mi smo bili najbolji drug i drugarica, kod nas je non-stop šala i zabava. Samo smeh, ljubav i sreća - otkriva Raša svoj recept za uspešan brak.

Sva muka kroz koju su prošli, na kraju se isplatila kaže Olja.

foto: Kurir televizija

- Čak znam i datum kada se desio taj prelomni momenat kada sam shvatio da od najbolje prijateljice Olja treba da postane moja supruga. Bilo je to u vojsci, ja sam pisao pismo i u tom momentu ja se zaljubim. I tada je kliknulo - to je to. Trebalo mi je šest meseci ozbiljnog šmekerisanja i evo, sad smo tu - kaže Raša.

foto: Kurir televizija

On je otkrio i da je Olja nekoliko godina starija od njega, a s obzirom da izgleda perfektno, niko to ne bi rekao.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE PRATITI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video: