Foto: Printscreen

teško detinjstvo

GLEDAO JEZIVO UBISTVO, TRPEO UVREDE, OBOLEO ZBOG STRESA: Oglasi se Necin brat blizanac i otkrio šta je sve radio da bi ga zaštitio

Rijaliti

Nenad Lazić Neca, kontroverzni učesnik „Zadruge“, otkrio je nedavno da je imao teško odrastanje, da je izgubio starijeg brata pod nerazjašnjenim okolnostima, ali i da je bio očevidac ubistva dok je sa porodicom živeo u azilu u Nemačkoj.

Osim toga, Neca je kroz suze priznao da je često bio žrtva verbalnog zlostavljanja zbog svog seksualnog opredeljenja, a njegov brat Predrag ispričao je da se zbog Nece često svađao i tukao sa ljudima.

foto: Printscreen

- Tačno je da smo otišli u Nemačku iz materijalnih razloga i da smo bili u raznim prihvatilištima. U jednoj od tih ustanova Neca je video ubistvo, jezivu scenu kada su se dvojica tukla i jedan je drugog ubio. Imao je psihičke traume zbog toga, dugo se oporavljao, a na kraju je dobio i psorijazu - rekao je Peca i istakao da je oduvek branio svog brata.

- U školi, u prihvatilištu, gde god su napadali mog brata, a da sam ja video, našao sam se tu da ga odbranim. I dan danas branim svog Necu kada mu dobacuju na ulici. Uglavnom su to uvredljivi komentari na račun njegovog seksualnog opredeljenja. Verbalno uđem sa nekim u sukob jer ne mogu da trpim da neko mog brata blizanca vređa, a ponekada se desi da fizički nasrnem na osobu koja ružno govori o mom bratu - rekao je Peca.

Podsetimo, Neca je šokirao zadrugare kada im je ispričao sa kakvim se sve problemima se suočavao tokom odrastanja.

- Moj pokojni brat Danijel se igrao sa lovačkom puškom sa jednim komšijom. Ne zna se šta se tada tačno dogodilo, osim da je Danijel pao i nakon toga bio par dana u komi, da bi ubrzo i preminuo. Nije utvrđeno od čega, imao je otvorene rane na glavi i izliv krvi na mozak. Tokom odrastanja, brat i ja smo doživljavali svašta od dece. Pričali su nam ružne stvari i lupali šamare - ispričao je između ostalog Neca.

foto: Printscreen

kurir.rs/alo

Bonus video: