Foto: Promo

NE PROPUSTITE DO SADA NEVIĐENU PONUDU: Neverovatnih 7 godina garancije za televizore!

Zabava

Jedna od najbitnijih stvari zbog koje ćemo se odlučiti da kupimo TV aparat jeste garancija koju nudi njen proizvođač, pa nam tako garantni rok dosta govori o kvalitetu proizvoda.

Proizvođač ne želi da daje produženu garanciju ukoliko nije apsolutno siguran u kvalitet svojih proizvoda.

Hisense je prva kompanija koja je dala sedmogodišnju garanciju za sve televizore iz svog asortimana, a kupljene u promotivnom periodu od 01.05. do 31.07.2021.

foto: Promo

Sedmogodišnja garancija i specijalne akcijske cene su deo kampanje za Euro 2020 (Evropsko prvenstvo u fudbalu) čiji je Hisense oficijelni sponzor.

Hisense je jedna od najvećih kineskih kompanija koja ima tradiciju dugu preko 50 godina i nalaze se među prva 4 proizvođaca televizora na svetu.

U julu 2015. godine Hisense je kupio meksički pogon od Sharpa za 23,7 miliona dolara, a već Novembra 2017. najavio je da će steći 95% kontrolnog udela u Toshiba Visual Solutions za 113 miliona američkih dolara.

foto: Promo

Kod nas su sve prisutniji sa svojim proizvodima u poslednjih nekoliko godina, a specijalnu pažnju su nam skrenuli 2018. godine, kada je završena akvizicija, kojom je Hisense postao većinski vlasnik kompanije Gorenje sa 95,4% akcija.

Svojim kvalitetom i pristupačnom cenom su skrenuli pažnju svim potrošačima.

Hisense je na prvom mestu po prodaji televizora na najvecim tržištima poput Kine, Australije i Južnoafričke Republike.

Jedan od najvećih aduta kojim se ova kompanija ponosi jeste najrigoroznija kontrola kvaliteta u proizvodnji.

Rezolucija koju koriste za reprodukciju se kreće u rasponu HD, FHD I UHD u zavisnosti od modela.

foto: Promo

DOLBY VISION i Dolby Atmos® Immersive Sound će se pobrinuti za savršenu sliku i zvuk koji stvaraju bioskopsku atmosferu.

HISENSE premium modeli postižu čak 1000 nita Peak Brightness, zbog cega bela boja izgleda svetlije, crna je tamnija, a boje neverovatno žive.

Pored ULED I LASER tehnologije, Hisense televizori se izdvajaju sa najbržim procesorima i najjednostavnijim menijem za korišćenje.

Činjenica da koriste panele I kategorije za sve svoje televizore dodatno uliva poverenje svim potrošačima.

Promotivni period sa 7 godina garancije odnosi se na kupovinu svih Hisense televizora u periodu od 01.05. do 31.07.2021. uz obaveznu registraciju na sajtu rs.hisense.com.