Foto: Saša Pavlić, Starsportphoto

pregovori

PIKSI HOĆE LIJANKA, ALI OTAC FUDBALERA SPUŠTA LOPTU NA ZEMLJU: Ništa nije definisano, ako bude, javnost će biti obaveštena

Vest da bi kapiten omladinske reprezentacije Brazila Lijanko Vojnović mogao da obuče dres "orlova" s odobravanjem je dočekana u srpskoj javnosti.

Fudbal
> 15:29h

Da interesovanje postoji potvrdio je i selektor Srbije Dragan Stojković Piksi, koji je prilikom boravka u Veorni obavio razgovor sa mladim fudbalerom i poručio:

- Deluje obećavajuće. Radimo na tome - rekao je Piksi za Kurir i otkiro da je razgovarao i sa Drakom lazovićem, Ivanom Ilić i Sašom Lukićem.

Ali realnost kaže da je sve još prilično daleko od realizacije, a to je za portal 24 sedam potvrdio i Lijankov otac Marselo Vojnović.

foto: FSS

- Ništa još nije definisano! Ako se nešto dogodi uskoro javnost će biti obaveštena.

Lijanko je igrao za "orliće", debitovao je 2. marta 2016. godine u prijateljskom meču sa Španijom, a Lijanko je igrao na mestu štopera i dobio prednost u odnosu na tadašnjeg omladinca Partizana Nikole Milenkovića.

Posle mečeva za U19 tim Srbije Lijanko je zbog nedostatka razumevanja "stručnjaka", te priča o "lažnom Brazilcu" prihvatio poziv Brazila, za čiju je U23 selekciju odigrao 15 utakmica i nosi kapitensku traku.

Kurir sport