Foto: Printscreen/Facebook

totalni preokret

OTIŠLA JE KOD ASTROLOGA ZA ROĐENDAN: Sve što joj je prorekla, obistinilo se u narednoj godini, a onda joj se ceo život SRUŠIO!

Žena

Sandra Stachowicz (Staćović) iz Škotske je rešila da obraduje sebe za 28. rođendan posebnim poklonom.

Poklon je bio odlazak kod astrologa koji je koštao 26.50 funti , tj.oko tri i po hiljade dinara.

- Bila sam veoma uzbuđena oko toga, uvek sam verovala u horoskop i zvezde, kao i u predviđanje budućnosti. Zato sam rešila da sebi za rođendan poklonim jednu detaljnu analizu - kaže Sandra (35), ističući da je u horoskopu Ovan.

- Ovnovi obično ne veruju u takve stvari, ali meni su u horoskopu jake i Ribe, zbog čega sam sklona astrologiji, prosto sam previše senzibilna. Ta žena, astrolog i numerolog, jedna je od najpriznatijih moram da dodam, i rekla mi je neke neverovatno tačne stvari. Takođe mi je prorekla i budućnost, ali u mojoj budućnosti nije bilo mesta za mog tadašnjeg dečka sa kojim sam bila u vezi tri godine, kao ni za moju najbolju drugaricu. Takođe nije bilo mesta ni za moj tadašnji posao - kaže Sandra.

Kaže da se kaje.

- Bila sam uverena da mi je budućnost zapisana u zvezdama. Sad shvatam da je ipak makar malo i u mojim rukama. Ja znam da sam sposobna žena, ali prosto sam dozvolila sebi da toliko poverujem u zvezde - kaže Sandra koja je uspela da vrati dečka i sada su ponovo zajedno.

- Sve je bilo strašno tačno, sve što mi je rekla ta žena. Bila sam tako uzbuđena oko tog novog početka. Rekla mi je i da ću upoznati čoveka svog života, a ja sam upoznala zaista tih dana nekog dečka i mislila sam da je to to. Nije bilo. Sva sreća, pomirila sam se sa svojim bivšim dečkom - kaže ona.

Takođe joj je rečeno i da će imati žestoku svađu sa drugaricom i da prijateljstvo neće opstati.

- Zaista smo se posvađale i ja sam rekla grozne stvari, uverena da će se sve ionako raspasti. Nisam uspela da povratim ni nju ni posao - kaže Sandra.

Srećom, dečko ju je primio nazad, ali joj je ostalo žaljenje što se toliko prepustila horoskopu i predviđanjima umesto da sudbinu uzme u svoje ruke.

(Kurir.rs/A.M./Thescottishsun)

Bonus video: